Over Dito

Samenwerkingsverband Diëtistengroep Dito

De naam Dito staat voor Diëtisten in Tilburg en omstreken. Wij zijn zeven enthousiaste diëtisten, die na jarenlang samengewerkt te hebben bij Thebe, de krachten hebben gebundeld en samen verder zijn gegaan onder de naam Dito. Wij zijn werkzaam in Tilburg en omstreken.

Advies

Wij geven advies en voorlichting op het gebied van voeding. Goede voeding is vooral gevarieerde voeding, waarin alle voedingsstoffen in de juiste verhouding aanwezig zijn. Voor ieder mens ligt die verhouding anders. Vergelijk bijvoorbeeld een fanatieke sporter met een zwangere vrouw. Vertrekpunt bij alle aspecten van ons werk is: maatwerk, met oog voor uw persoonlijke omstandigheden.

Zoek een diëtiste

Netwerk & samenwerking

De Diëtisten van Dito zijn aangesloten bij diverse netwerken zoals:

Daarnaast werkt Dito samen met onze collega diëtist Maaike Boogers. Maaike is een deskundige op het gebied van eetstoornissen. Via www.maaikeboogers.nl kunt u contact met haar opnemen.

Dito streeft er naar waar mogelijk om multidisciplinair samen te werken, aangezien vaak niet alleen de voeding veranderd moet worden maar de gehele leefstijl. Wij werken onder andere samen met:  

Ook hebben wij spreekuren bij huisartsen, ziekenhuizen, fysiotherapeuten en gezondheidscentra om zo dicht mogelijk bij de verwijzer te zitten en om samen te overleggen.

Dito is een samenwerkingsverband van professionele zelfstandigen en is geen vof, maatschap of andere rechtsvorm waarin deelnemers hoofdelijk aansprakelijk zijn voor elkaars handelen of gedragingen.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om zorg van een goede kwaliteit te leveren. Daarom staan wij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om ingeschreven te zijn in dit register worden eisen gesteld aan deskundig en werkervaring. Wij volgen nascholingen om up to date te blijven binnen ons werkgebied.  Alle diëtisten van Dito zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).

Vind de juiste dietist en maak direct een afspraak

Om in contact te komen met de diëtist kunt u een
e-mail sturen of bellen